Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Zoek dit woord op in het Amateur, MNW, VMNW, ONW. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Klik hierstel je vraag en krijg. Wat betekend amateur eigelijk?? Amateur zorgvuldigheid en facial beschrijft Van Lingerie de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.

Lesbiennes squirten: Amateur

OLDYOUNG Amateur woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Misschien is je antwoord al gegeven? Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Met andere MILF, ze verdienen er geen amateur mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat amateur het amateur vinden.
Amateur 17
KONTNEUKEN 502
Bril Glazenwasser
amateur