Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
EEN DUITSE VRIENDIN NEDERLANDS LEREN! In Zuid-Amerika ten slotte is er ook een minderheid aan Duitstaligen, vooral Duits in Brazilië Pijpen, Chili panty, Argentinië en Duits. Hoe het is om moeder te zijn. Vertalen Duits Nederlands is momenteel een gratis online dienst die wordt aangeboden. whea.info      whea.info. In Noord-Amerika zijn dat er ongeveer twee miljoen. Als wetenschappelijke taal was Duits tot aan de naziperiode een internationaal wetenschappelijk medium in de filosofie en de filologiein de natuurkunde en scheikunde en de daarbij behorende toegepaste wetenschappen. Duits

Duits - mature werkt

Tsjechisch : němčina   cs v. Fins : saksa   fi. In Denemarken wordt Duits als minderheidstaal gesproken in Zuid-Jutland , wat tot aan de Eerste Wereldoorlog bij Duitsland hoorde. Dat is de ß, oftewel de ringel-s. Overgenomen van " whea.info?