Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.

Duits - mature

Ook weet je hier zeker dat jouw vertaling grammaticaal klopt, en dat de laatste taal veranderingen zijn doorgevoerd. In het Duits is er daarnaast nog een voltooid deelwoord. Swahili : Kijerumani   sw. Deze wordt weer uitgesproken als een oi, zoals in hoi. Naamvallen gebruik je bij lidwoorden dus der, die en das en persoonlijke voornaamwoorden haar, zijn, onze. Maori : tiamana   mi.

Duits - Natasha Nice

Hier haal je de -en van af en vervang je door een uitgang een soort van lettergreep hieronder uit de tabel. Om te weten welke naamval je nodig hebt, moet je de zin eerst ontleden dus wat is het onderwerp, het lijdend voorwerp, etc. Catalaans : alemany   ca m , alemanya   ca v. Voor het woord zet je ge- en erachter zet je een -t. Deze woorden heten ook wel valse vrienden. Duits