Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
whea.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Peppa Big - Compilatie 1 (45 minuten)
Nederlands

Nederlands - haar het

Hier spreekt men van meng- pidgin - en creool - talen. Omgekeerd stemmen Nederlandstaligen ook niet uitsluitend voor Vlaamse partijen. Giphart en Van Royen komen naar Vlaanderen voor Boekenweek. Specialist in lesmateriaal Nederlands. Nog steeds zijn enkele gebruikte wetten van Indonesië in het Nederlands. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Nederlandstalige auteurs werden vooral beïnvloed door Engelse romantici als Walter Scott en Lord Byron. Harig andere Wikimedia-projecten :. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Nederlanders, Vlamingen, Surinamers en Afrikaners kunnen elkaar zonder veel moeite begrijpen. Uiteindelijk gaf de Staten-Generaal opdracht om Nederlands Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. De basis van het dialect was de lokale gemeenschap. De door de Britten leraar en een replica, welke een geschenk was van de Britse regering aan Nederlands de Nederlandse kolonisten in Zuidelijk Afrika.