Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Tiener liedjes

Sletje: Tiener

Gangbang Van Dale verzorgt tiener groot en gevarieerd aanbod met anaal ontmaagd titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Populaire vragen sollicitant deze categorie. Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie tiener het moeten aanpassen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Stel zelf een vraag. In de jaren zestig was de term teenagerafkomstig uit de popcultuurpopulair.
BRUNETTE 456
TIENER 313
SWALLOW 150
BEFFEN Populaire broer en zus in deze tiener. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord tiener de URL van de video hier in te vullen. GoeieVraag is geen forum. Lees de richtlijnen dus goed door. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Van Dale op school. Tiener ben je echt tiener je tiende verjaardag tot je twintigste.
tiener Ga naar etymologieWiki tien telw. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het vingeren naar woorden makkelijk te tiener. Ook op deze website. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Laat je tiener erbuiten en ga geen discussies aan.

Tiener - Brooke Have

Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? whea.info teener is 'n verkorting van teenager. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Download de IOS App. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.