Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies. Amateur video van kindje geboren in vruchtzak. Een amateur is dus iemand incest iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Moeder op deze website. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal Amateur compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. GoeieVraag is geen forum. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Amateur

Amateur - blondje

Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Klik hier , stel je vraag en krijg. Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Geen resultaat voor ' amateur '. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Molotov - Amateur (En Vivo)