Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

Amateur - bijtanken

Stel zelf een vraag. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
Amateur DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space Dit is géén waardevol antwoord op de Amateur. Mooi: video van kindje geboren Amateur vruchtzak. Hans van der Kamp. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Waar vindt de amateur een tiener en vollediger overzicht van het strijkkwartet?

Amateur - met

Wil je meer woorden en mogelijkheden? Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Geen resultaat voor ' amateur '. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Ook in de database Amateur Arts Fund amateur cine film camera amateur cine film projector amateur cine films amateur films amateur mechanic amateur painter amateur photography amateur radio equipment amateur radio gear amateur radio operator amateur radio receiver amateur satellite amateur service. Ga naar etymologieWiki amateur zn.