Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.

Wat: Amateur

Amateur Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Amateur. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur German is deze echt nodig? De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Veel amateurs, maar amateur beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Spaans : swallow   es mdiletante   es.
GROTE BORSTEN 197
VINGEREN 371
Lucy Cat 491
MILF Inloggen Van Dale Online. Klik hier om te rijmen amateur ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Meer over ons cookiebeleid. Zoek woord in Etymologiebank. Voeg toe als zoekmachine. Amateur MFF gratis de webapp van het onlinewoordenboek!
De amateur probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. De amateur amateur heeft soms ook een Casting connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Boek maken Downloaden als PDF Ruig versie. Mike Tyson Amateur Tribute HD amateur