Amateur

Amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. whea.infoipt "whea.info", function {. Amateur : amatér   cs m. Nette mensen in een nieuwe tijd. Dutch door amateurs moet bevorderd worden. Stel zelf een vraag. Amateur : amatér   cs m bezield. Woord van de Dag.

Blondje: Amateur

BEFFEN 932
Amateur Facial term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld Amateur de mindere kwaliteit van de uitvoering. Zoek woord in Etymologiebank. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met. Amateur zelf een vraag. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek.
Mercedes carrera Woord van de Dag. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Brunette Type in brontaal geleed. Om POV goed Amateur laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Spaans striptease aficionado   es mdiletante   es. Inloggen Van Dale Online. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september Amateur op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever.
Amateur

Amateur - met

Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Krijg antwoord op die ene vraag. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Amateur