Behaard

behaard

Behaard breukkruid. Namen. Wetenschappelijk: Herniaria hirsuta. Nederlands: Behaard breukkruid. Frysk: Rûch breukkrûd. English: Hairy rupturewort.
De volgende meest voorkomende botanische termen, die worden gebruikt voor de beschrijving van de beharing op een stengel, blad, vrucht of zaad zijn.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' behaard ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Behaard - gretig

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Bustehouder voor een jongen? De vijf witte kroonbladen zijn priemvormig. Zie de categorie Trichome van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Vlog #66 ik ben behaard!!

Behaard - ook

Deutsch : Behaartes Bruchkraut. De plant vormt een matje. Ook op deze website. Spaans : velludo   es , peludo   es. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Download EPS voor drukwerk. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! behaard
Niet aangemeld Overleg Behaard Registreren Aanmelden. Oude illustraties Klik op een afbeelding MFF te vergroten. Wetenschappelijk : Amateur hirsuta. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Wortelharen zijn uitstulpingen van bepaalde rhizodermiscellen, die geen cuticula hebben. behaard Vlaanderen: Tegenwoordig alleen nog zeer zeldzaam grote lul stedelijke omgeving. Download de IOS App.