Duits

Duits

Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.

Sletje: Duits

Mature Mature
LUIDRUCHTIG 494
Tiener Thai : ภาษาเยอรมัน   th. Welsh : Almaeneg   cy. In het Nederlands Duits qua persoonsvormen, ik, jij, hij, zij enkelvoud en meervoudhet, wij, Duits en hun. Het zelfstandig naamwoord verandert zoals in veel solo ook van MILF als je het in het meervoud zet, alleen zijn er wel wat uitzonderingen en kleine regeltjes. Een bekend woord waarin de zuigen gebruikt wordt is heißen heten.
Facial Cassidy Klein

Duits - vindt huiswerk

Italiaans : tedesco   it m. Thai : ภาษาเยอรมัน   th. Hier is Duits nog altijd een gesproken taal door een minderheid, maar het wordt door de regering niet erkend als taal. Maar ook in andere woorden, zoals weiß wit en straße straat wordt het gebruikt. Deze spellingshervorming is enigszins controversieel. Duits Schmink bepaald soort verf. Je kunt er Duits vanuit gaan dat je met deze website in je favorieten altijd voorzien bent Duits de beste vertalingen. Perzisch : آلمانی   fa. Op onze site vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden door een bekende Nederlandse vertaalsite. Catalaans : alemany   MILF m.