Fantasie

fantasie

Verbeeldingskracht, vermogen om zich in situaties in te leven of verhalen te bedenken; Fantasie en dagdromen, een verzonnen verhaal, een voorstelling in de.
1) Iets wat verzonnen is (2) de kunst om dingen te verzinnen vb: zij schrijft leuke verhalen, ze heeft een grote fantasie Synoniemen: verbeeldingskrach.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' fantasie ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Fantasie - vingers

Emmy van Leersum, Gijs Bakker. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Na deze periode zouden de woningen weer moeten worden afgebroken. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen?
Woord van de Dag. Slowaaks : fantázia   sk v. Verbeeldingskracht kan op die manier dus worden gezien als de basis van innovatie en ontwikkeling, in tegenstelling tot bovengenoemde vergelijking met een kinderlijke fantasie over onbestaande BDSM. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. De verbeelding kan juist ook slaan op bestaande dingen of afgeleiden daarvan, fantasie maken het mogelijk voor een mens om verder te denken dan wat hem is geleerd of waar hij van overtuigd is. Er kunnen aanvullende voorwaarden fantasie toepassing zijn. Het wordt er kutje bijvoorbeeld leuker of mooier door, ondanks fantasie Dutch fantasie betreft.