Frans

Frans

NU Beter Frans. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van Franse woorden.
Het Frans (français) behoort tot de Romaanse talen, omdat het uit het Latijn is voortgekomen. Het Frans wijkt echter op een groot aantal punten van de andere.
(taal) een taal die gesproken wordt in Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Senegal, Canada, Monaco, Togo en Benin. In Nederland wordt Frans op de. Frans

Frans - Stelletje

Ten tweede heeft het Frans een groot aantal brekingen en klankverschuivingen , die al in het Oudfrans optraden en in het Middelfrans nog verder zijn geëvolueerd. Ook in de Europese Unie speelt het een belangrijke rol, al gaat die relatief achteruit wegens de recente uitbreiding van de Unie. Paulien Hesselink werkt bij de Franse ambassade in Den Haag Lees haar testimonial Bekijk ook Spaanse taal en cultuur Italiaanse taal en cultuur Taal- en cultuurstudies Taalwetenschap Literatuurwetenschap Interessante links Studievereniging Cercle Hulp bij studiekeuze.. In Nederland is Frans geen verplicht vak op school. Frans : François   fr. Academic Writing: Personal Feedback on Frans and Use of Language. Frankrijk: meer dan een vakantiebestemming. Overgenomen van " POV Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Pools : Franciszek   pl m.