Harig

harig

Beschrijving en afbeeldingen van Peroneutypa heteracantha - Harig schorsschijfje.
Toen piste Adam in de buik van Eva en werden Abel, de goedheid met het gezicht van een piepjong vosje, en Kaïn die harig was als een zwarte poedel.
harig * [mistig] van haar [scherpe, droge wind], middelnederlands hare, van haren 1 ; de betekenisontwikkeling liep van 'droog van de wind', via 'onhelder'. Harig Surface Grinder Rebuilding

Harig - een

Een tiental paarden draafde. Die kleine dingen ,. Rugschild:  Bijna rond, iets langer dan breed. Tussen de ogen staan drie afgeronde, gladde tanden. Hij speelt de mooiste rol die een brave hond kan spelen: de grote, boze wolf. Als hij dit zei, liet hij er altijd op volgen: 'Daar is de schrikwekkende gestalte met de zwarte zak over haar hoofd, in de harige stof waarvan twee kijkspleten zijn geknipt. harig Nederlands Soortenregister Catalogue of Life GBIF. Aftrekken op deze website. Ook op deze website. Overtreffende trap onverbogen harigst whea.info. Hij zegt dat ik niet dansen kan. Harig pakte zijn al forse zak, harig en gerimpeld als die van een echte man en duwde de ballen naar achteren. Zelfstandig gebruik op s harigs whea.info.
harig

Harig - vindt

Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Die kleine dingen ,. Oek de Jong ,. Toon het hele artikel. Stichting Het Zeeuwse Landschap. Tot aan zijn harige oksel wroette Oonk met zijn arm in de lillende geul.