Kortharig

kortharig

De Europese korthaar (soms ook Keltische korthaar genoemd) heeft een krachtig en gespierd lichaam. Zoals zijn naam laat vermoeden is het een kortharig.
Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` KORTHARIG `. Wél in de Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` KORTHARIG `? Voeg puzzelwoorden toe.
De kortharige Schotse Herdershond of kortharige collie is afkomstig uit Engeland en heeft misschien wel een langere geschiedenis dan de langharige collie.

Kortharig - mature

Het dier is geen aandachtvrager maar maakt subtiel door zacht mauwen of bij de eigenaar te komen zitten duidelijk dat aandacht nodig is. De Brits korthaar is niet veeleisend in de omgang en evenwichtig van aard. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. whea.info door Duitseherdershond Reageer Duitse herders kunnen twee verschillende lengte haren hebben. Het resultaat was de Europese korthaar. Tijdens deze maanden kan hij wel drie lagen vacht hebben- een bovenvacht, ondervacht en een derde laag met haren die al los zitten. Zorg voor Jouw Kortharige Duitse Herder Puppies.
kortharig