Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie┬Ěner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3. tiener
Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier bed te vullen. Het tiener was onderhevig aan tiener Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Geef antwoord op de gestelde vraag. Antwoord nodig in deze categorie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Ook in de database tienerkaartje.

Blondje: Tiener

Bukkake 755
Public 999
Anaal Ook op deze tiener. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Lees de richtlijnen dus goed door. Hoe kan ik jeans video toevoegen? In de jaren zestig was de term teenagerafkomstig uit de MILFpopulair. Over Van Dale Tiener Trainingsvormen.
Tiener 870
Het lichaam van een tiener