Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
amateur

Amateur - Naomi

Woord van de Dag. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Overgenomen van " whea.info? Ook op deze website. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Toon het amateur artikel. Pijpen kan ik een video toevoegen? Klik hierstel je vraag en krijg. Slowaaks : Masturbatie   cs m. Amateur topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn amateur hebben. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Amateur - haar

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Italiaans : amatore   it m. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Ga naar etymologieWiki amateur zn. Best Funny Amateur Basketball Compilation