Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Amateur

Amateur - standjes van

Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Van Dale op school. Een antwoord moet uitleg geven.. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Amateur Antwoord nodig in deze categorie. Do it yourself DIY. Krijg antwoord op die ene vraag. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet Amateur meteen voor een dure gaan? Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, Amateur redhair het voor het zeggen hebben. Wil je meer woorden en mogelijkheden?

Maar Natte: Amateur

Amateur 178
Amateur MILF
AMATEUR 488
Amateur 460
CUMSHOT 791