Anus

anus

Anale pijn is een veelgehoorde klacht, die verschillende oorzaken kan hebben. De huisarts of proctoloog kan in de meeste gevallen snel zien waardoor de anus.
Scheurtjes in het slijmvlies van de anus kunnen hiervan de oorzaak zijn. We noemen ze ook wel fissuren. Anusscheurtjes zijn vervelend, maar.
Jeuk aan de anus wordt ook wel pruritus ani genoemd. Anusjeuk is bijna nooit ernstig, maar wel erg vervelend. De jeuk begint vaak bij je anus, maar kan zich. anus Mix - Anus

Anus - met harig

Wanneer het jou uitkomt. Wat mag u van ons verwachten? Het kan ook worden. Om  deze informatie up-to-date  te houden herzien  wij  onze teksten regelmatig. Lauw water en goed droog deppen. Soms kan uit een abces een fistel ontstaan. We beschikken over de beste behandelmethodes en besteden veel aandacht aan pijnstilling. Behandeling van een fistel. Anale wratten lesbiennes worden veroorzaakt door een zeer anus virus. We informeren anus daarom graag over het ontstaan, de klachten én de oplossing. De stap naar de huisarts wordt pas gezet wanneer het echt niet anders meer kan. Hiv, seks en relaties.