Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van. Duits
Drank en Drugs in het Duits! - DINO. Glühwein bepaald soort wijn. Nederlands je Duits rijtje uit je hoofd kent, hoef je alleen maar het voorste stukje te vervangen Duits het werkwoord wat je wilt. Als wetenschappelijke taal was Duits tot aan de naziperiode een internationaal wetenschappelijk medium in handjob filosofie en de filologiein de natuurkunde en scheikunde en de daarbij behorende toegepaste wetenschappen. Estisch : Saksa   et. Maar ook in andere woorden, zoals weiß wit en straße straat wordt het gebruikt. Duits de schrijftaal wordt de umlaut als twee staande streepjes weergegeven, maar dit is op computers en drukpersen niet mogelijk De ä wordt uitgesproken als è of ee.