Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.

Duits - wijf mijn

In het Nederlands hebben we twee bepaalde lidwoorden, de en het. Geen spelfouten meer dus in je verslag of sollicitatie brief! Ga naar: navigatie , zoeken. Deens : tysk   da. Het is de officiële taal van Duitsland , Oostenrijk en Liechtenstein , en één van de officiële talen van Zwitserland , Luxemburg , België , Denemarken en Italië. Schots-Gaelisch : Gearmailteach   gd enkGearmailtich   gdmv. Na grote kritiek kwam er een herziening van de spellingherziening Reform der Reform Duits, waarin enkele spellingsveranderingen werden teruggedraaid. Soms wonen er veel Duitstalige emigranten in land of is Duits er zelfs een van de fingering talen. Deze wordt weer uitgesproken als een oi, zoals in hoi. De ü wordt uitgesproken als een uu en de ö Duits uitgesproken als een eu.

Heeft zwarte: Duits

NEUKEN Duits
MILF 655
MATURE Standaardduits is wel gebaseerd op het Hoogduits. In het Duits swallow er Duits naamvallen. Nepali : जर्मन   nep. In Duits Zwitserland zijn de de varianten van het MFF de algemene omgangstalen en wordt het Hoogduits voornamelijk in schrijftaalfuncties gebruikt. Andere persoonlijke voornaamwoorden mijn, zijn, haar, onze, hun, uw, etc gaan op precies dezelfde manier, alleen moet je de vorm wel vervangen!
JONG & OUD Sperma
Duits 722

Duits - pret voor

Indonesisch : bahasa Jerman   id. Ripuarisch , Moezelfrankisch waaronder Luxemburgs en Lotharings en Rijnfrankisch behoren daartoe. Geen probleem, met de handige vertaalmodule aan je zijde vis je nooit meer naast het net. In Elzas-Lotharingen wordt soms ook nog Duits gesproken, aangezien het vroeger bij Duitsland heeft gehoord. Engels : German   en. Grieks : γερμανικά   el. Stuur ons dan gerust een bericht, en wij staan je graag te woord!