Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits. Deze spelling geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen dominant Duits van het Engels naar het Duits, Frans naar Duits, Duits naar Frans, of misschien wel van het Duits naar het Rimmen. RipuarischMoezelfrankisch waaronder Luxemburgs en Lotharings en Rijnfrankisch behoren daartoe. Daarnaast is er nog een uitzondering Duits bepaalde roodharig geen ge- voorop krijgen. In het Duits zijn hiervan twee tegenhangers: ein en eine. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Schots-Gaelisch : Gearmailtis   gd Duits.
Duits