Sabbelen

sabbelen

synoniemen van sabbelen (Nederlands) op mijnwoordenboek.
Betekenis ' Sabbelen '. Je hebt gezocht op het woord: Sabbelen. sab·be·len (sabbelde, heeft gesabbeld) zuigen: op een potlood sabbelen.
Vervoegingen van Nederlands werkwoord sabbelen.
De tekst is beschikbaar onder sabbelen licentie Creative Rossig Naamsvermelding-Gelijk delen. Ook op deze website. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Lesbi website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Woord van de Maand. Typ een omschrijving, of typ een woord sabbelen punten als ontbrekende letters.

Sabbelen - vindt

Download de IOS App. Alle soorten woorden zijn welkom! Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Over Van Dale Vertalingen. Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! sabbelen Sabbelen