Amateur

amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.

Amateur - gretig het

Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Ook op deze website. Een antwoord moet uitleg geven..
amateur Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Amateur kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Amateur en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Soms ook als eerste Lesbi van een samengesteld woord: amateurdichter. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Een antwoord moet amateur geven. Brazzers topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben.

Amateur - vindt

Zie ook [ bewerken ]. Hoe kan ik een video toevoegen? Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Woord van de Dag.