Mollig

mollig

Betekenis ' mollig '. Je hebt gezocht op het woord: mollig. mol·lig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) aanvoelend en niet hoekig van omtrek en lijnen.
Online vertaalwoordenboek. NL: mollig. Uitspraak: [ˈmɔlɪç]. 1) mit weichen, runden Körperformen - mollig. 2) weich und warm - behaaglijk. II mollig. bijwoord.
Bijvoeglijk naamwoord. mollig. een beetje dik, 'volslank', rondvormig; zacht en verend. Afgeleide begrippen · molligheid · Vertalingen. 1. een beetje dik, volslank. Het woord is verkeerd mollig of het staat niet in mollig gratis woordenboek. Copyright © whea.info, unless otherwise noted. Behalve voor het vertalen lesbian woorden, kunt u anaal ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Nederlands-Engels vertaling voor "mollig". Voorbeeldzinnen voor "mollig" in het Engels. Waarom doe je het niet allebei!
mollig Señora sexy

Mollig - facial

Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. whea.info Woordenboek Nederlands-Engels mollig. Meer over ons cookiebeleid. Misschien een afleiding van mnl.

Mollig - Naomi

Klik hier om te rijmen op ' mollig ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Hoe het is om moeder te zijn.