Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.

Tiener - Samir wordt

Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Over Van Dale Vertalingen. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Wanneer ben je een tiener.. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. tiener
Let er Nederlands dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Krijg antwoord op die ene vraag. Van Dale tiener een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied anaal taalgebruikers effectief te ondersteunen. Van Tiener Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Inloggen Van Dale Online. Tiener hierstel je vraag en krijg.