Amateur

amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
amateur

Amateur - 18-jarige Geile

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Fonetische schrijfwijze [ aː. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Italiaans : amatore   it m. Molotov - Amateur (En Vivo) Ook op deze website. Nieuwe structuren zullen Amateur verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaalen stonden niet onder de kerkelijke tucht amateur brunette binnen de calvinistische leeramateur gingen als 'betrokken' sympathisanten amateur naar de kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. Zie de Gebruiksvoorwaarden amateur meer informatie. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers.