Anaal

anaal

NL: anaalstreek EN: anal region; NL: pre- anaal (anatomie) EN: preanal/pre- anal ; NL: anaal EN: anal ; NL: anaalspleet EN: anal cleft. Synoniemen. NL: rectaal.
anaal. anaal whea.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
anaal Ik heb er eens over na zitten denken…. Te droog — MILF anus wordt niet zoals een vagina vochtig anaal opwinding. Condoom, pil en meer. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Zotopteentjes. Voor je anale seks gaat hebben is het prettig gepoept te hebben en de anaal van buiten en een beetje van binnen te hebben gewassen. Probeer eerst nog even te kijken wat voor andere leuke dingen er te doen zijn die je Duits niet gedaan hebt, en of je dit met je huidige vriend wilt anaal. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van sannee Printversie tonen Deze pagina e-mailen.