Anaal

Anaal

anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
anaal. anaal whea.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een. Anaal Nathrakh Live at Roskilde 2013 (FULL CONCERT)

Anaal - milf

Zoek meer berichten van infrasoft. De beste manier is om te desinfecteren met een oplossing van één deel bleekmiddel op tien delen water. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stefanie. Heb niet het idee, maar probeer maar uit. Het lijkt me leuk omdat het een keer wat anders is, hou wel van een beetje afwisseling. Anaal

Anaal - mature

Verder vind ik het wel een aanrader voor af en toe, maar ik vind het niet prettiger dan vaginale of orale seks. Laat hem eerst één en dan twee vingers voorzichtig in je anus duwen. Overgenomen van " whea.info? TIP: Bij anaal is slaolie klinkt raar het beste glijmiddel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van mepsteen. Het lijkt me smerig om daarna alle pinda's achter je voorhuid weg te moeten schrobben.