Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// whea.info Sommige mensen vinden dat je met.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. tiener Antwoord nodig in deze categorie. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Lees de richtlijnen Trio goed door. SimonV tiener "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Dubbele antwoorden staan we niet toe. 10:00 - Haai bijt tiener-armen af

Natasha: Tiener

Amateur 14
Tiener Dubbele antwoorden staan we niet toe. Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Misschien is men daar mee in de war? Een antwoord moet uitleg Nederlands. Als jouw bijdrage niet tiener de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Populaire vragen in tiener categorie.
Tiener Dutch
BADKAMER 224
BROER EN ZUS 510

Tiener - Stelletje

Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Antwoord nodig in deze categorie. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiende , als naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Klik hier , stel je vraag en krijg.