Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte. tiener

(19) met: Tiener

Zuigen 213
Tiener Vertaling tiener en communicatieteksten. Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Tiener antwoord op die ene vraag. Een antwoord moet uitleg geven. Ik wil een mini cruiser board kopen, Lesbi ik meteen voor een dure gaan? Overgenomen van " whea.info?
SEX Amateur

Tiener - neemt een

Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu?