Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies.
amateur

Amateur - vingers eigen

Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Skip to main content.. Ook op deze website. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ook op deze website. Niet aangemeld Overleg Bijdragen MILF Aanmelden. Binnen onder meer de amateur kerk worden sommige rituelen mede uitgevoerd door leken amateur kerkelijke wijding, opleiding en salariering. Voeg toe als zoekmachine.