Anaal

Anaal

NL: anaalstreek EN: anal region; NL: pre- anaal (anatomie) EN: preanal/pre- anal ; NL: anaal EN: anal ; NL: anaalspleet EN: anal cleft. Synoniemen. NL: rectaal.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch. Hoe doe je het? Anale seks indien met zorg en aandacht Anaal, is niet schadelijk. Deel deze pagina met vriend of partner. Ik heb er eens over na zitten denken…. Word lid van koppel Testpanel! Ben je het ermee eens?

Anaal - door

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Als je dus niet naar de wc moet en je geen problemen met je darmen hebt, kun je er dus vanuit gaan dat je schoon genoeg bent. Geef de URL van de bestemming. Om beschadigingen te voorkomen mag de waterdruk niet te hoog zijn. Het lijkt me leuk omdat het een keer wat anders is, hou wel van een beetje afwisseling. Er is geen verhoogd risico op aambeien of stoelgangproblemen.