Bejaarden

Bejaarden

Betekenis ' bejaarde '. Je hebt gezocht op het woord: bejaarde. be·jaard (bijvoeglijk naamwoord) 1oud be·jaar·de (de; m,v; meervoud: bejaarden) die.
Zelfstandig naamwoord. bejaarde. iemand op hoge leeftijd (>65 jaar). Hoeveel mag een bejaarde aan spaargeld hebben zonder een eigen bijdrage te betalen.
Boze Bejaarden. /wikicommons. zondag 26 februari 2017 | BNN | VARA | Peter Kee Twitter. Iedere politicus weet dat je met je tengels van de AOW af moet.
Van Dale op Beffen. Meer over ons cookiebeleid. Ondanks deze praktijkvoorbeelden gaat Krol deze dinsdag keihard onderuit. De vraagsteller koos dit antwoord als beste:. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  Bejaarden  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Bejaarden Van Dale Online. Bovendien spelletjes ze me nauwelijks.

Bejaarden - met bril

Meer gebruikelijk is tegenwoordig het woord: senioren. Het is het jaar dat premier Willem Drees met een noodwet komt voor een staatspensioen. Populaire vragen in deze categorie. Ook op deze website. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Klik hier om te rijmen op ' bejaarde ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Bejaarden Xander de Rycke - Zijn Derde Show - Bejaarden