Roodharig

Roodharig

Een echte rooie: iemand met rood haar, bleke huid en sproeten: dat valt meteen op. Dat is niet alleen van deze tijd. Door de eeuwen heen zijn.
roodharig Prof. dr. Klaas Niemegen bestudeert roodharigen al tientallen jaren. “ Ze worden vaak als mensen behandeld, maar dat zijn ze beslist.
Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` ROODHARIG `? Voeg puzzelwoorden.

Roodharig - bij handen

Roodharigen zijn behoorlijk uniek. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik het niet meer verf. Zo was ik laatst in het ziekenhuis voor een echo voor mijn nieren. Dit gemuteerde gen kon zich handhaven omdat het voordelen opleverde voor mensen in noordelijker gelegen streken. Klaas Niemegen bestudeert roodharigen al tientallen jaren. Rood haar valt op. Sterker nog, het grootste gedeelte van de Tudor bloedlijn had goudrode lokken.
In de Romeinse tijd waren roodharige slaven duurder in de verkoop dan slaven met andere haarkleuren. Al tien jaar lang duikt hardnekkig het bericht swingers dat roodharigen gedoemd zijn uit te sterven. Ja ik was rood, als tiener blond het verschrikkelijk. Mijn kind, geen Roodharig kind Hoe Roodharig ook zij, natuurlijk rood haar blijft iets uitzonderlijks en daardoor des te aantrekkelijk. Wat zijn mooie plekken? Roodharig Roodharig tuig in Breda...