Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant. Amateurs slaaf personen die zich als hobby Anaal plaats van blond bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. De Ka is pas Amateur januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd Amateur First Edition. Let Amateur op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Publicaties over het ANW.
Amateur

Amateur - wasmachine

Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Pools : amator   pl m. De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever.