Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Amateur Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen Amateur, zal het moderatie team het moeten aanpassen. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Ook op deze website. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten Amateur de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand Amateur van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online Buitensex. Wat betekend amateur eigelijk?? Voeg toe als zoekmachine.

Amateur - pret

Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Antwoord nodig in deze categorie. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren.