Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. whea.info is dochter van Startpagina. 3 OP EEN RIJ VS FIFAZLATANNL #6 - FIFA 17 NEDERLANDS Nederlands

Nederlands - een

Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.. De ANVT is een bond van verenigingen van de Franse Westhoek en pleit voor de officiële erkenning van de Frans-Vlaamse streektaal als regionale taal in Frankrijk. Het Nederlands wordt op veel scholen in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen onderwezen. Alleen in het Fries bleef de kusttaal op het continent bewaard. Zie bijgaande kaart voor de locatie van de over het algemeen als vormen van Nederlands beschouwde dialecten.

Nederlands - Stelletje

Zie Taalfamilie en Taalverwantschap voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. In Suriname wordt bovendien nog een afwijkende, verbasterde vorm van het Nederlands gesproken, het Surinaams-Nederlands. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Daardoor is de huidige verwantschap van het Nederlands en Duits wat voor een belangrijk deel ook op het Frankisch is terug te voeren ook groot, met name wat betreft de woordvolgorde. Feedback Uitgeverij Pak c copyright whea.info. Zie Erkenning van Nederlands in Zuid-Afrika voor het hoofdartikel over dit onderwerp.