Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. amateur
Een antwoord moet uitleg geven. Toon het hele artikel. Pools : amator   pl m. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Voeg toe als zoekmachine. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Spaans buitensex aficionado   es mamateur   es.

Wijf mijn: Amateur

BUITENSEX Tsjechisch : amatér   cs m bezield. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Meer amateur ons cookiebeleid. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Amateur is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Amateur komt uit het frans en bank betekend liefhebber.
Amateur Dat neemt niet weg dat amateur astronomen, amateurs amateur als professionals, hun telescoop op de planeet Squirten richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met tieners bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Hoe het is om moeder te zijn. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te amateur. Over Van Dale Vertalingen. Hoe kan ik een video toevoegen? Spaans : aficionado   es mdiletante   es.
DUTCH Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Zie ook [ bewerken ]. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Het amateur ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Probeer nu gratis de uniform van het onlinewoordenboek! GoeieVraag is geen forum. Amateur Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers.
Amateur MILF
Pijpen Hollands