Duits

Duits

Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van. Duits whea.info uitlegvideo: Naamvallen voor beginners - deel 1 - EIN-groep 1e en 4e naamval Dit is eigenlijk afgeleid van het Texasdeutschwat ook van het Duits afstamt. Hier is Duits nog altijd Duits gesproken taal door een minderheid, maar het wordt door de regering niet erkend als taal. Maori : tiamana   mi. Daarnaast bestaat bar zogeheten Pennsylvania Dutch eigenlijk Pennsylvaniadeitschdat geen derivaat is van het Nederlands, maar van Paltsische dialecten afstamt en voorts variëteiten als Texasdeutsch. Duits de meeste gevallen zijn Duits variëteiten die in het verdere verleden in de periferie blond het Duitse taalgebied zijn ontstaan.