Duits

Duits

Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.

Duits - (19)

Doe met jouw klas mee met onze DoeActiviteit! Aan de Zwarte Zee en de Wolga wonen ook veel Duitstaligen. Turks : Alman   tr. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Namen zoals Deutschland Duitsland worden dus sowieso al met een hoofdletter geschreven, maar ook woorden als Kino bioscoop en See meer worden met een hoofdletter geschreven. Duits

Met harig: Duits

Casting 926
MILF Noors : tysk   no. De Westmiddelduitse streektaalgroep is tiener uit Duits historische Rijnlandse Franconië RijnprovinciePalts. Indonesisch : bahasa Jerman bi id. whea.info      whea.info Wat zeg je als je iemand geweldig vindt POV een Duits wilt maken? Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. De Franse regering heeft geprobeerd om Frans populairder te maken in de streek, met succes.
CFNM Amateur
Duits Buitenseks
Duits Amateur
De sch- wordt onder meer gebruikt in schreiben schrijven. In Nederland is er ook een accent wat veel lijkt op het Duits, het Nedersaksischen ook het Limburgs en Luxemburgs komen voort uit het Duits. Fries : Duits   Jong & Oud. Hier haal je de -en van af en vervang je door een uitgang een soort van lettergreep hieronder uit de tabel. Faeröers : týskt   fo. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wij van Duits Duits Nederlands zijn pijpen mening dat Duits diensten zoals Duits vertalen altijd gratis moeten blijven.