Anaal

Anaal

Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door. Zoek meer berichten van Anaal. Of was eerst de penis als je het toch zonder condoom hebt gedaan. Condoomadvies voor amateur relaties. Hoe je jezelf ook noemt. Je bent nu hier: voorpagina ยป Anaal. Nu in de NieuweRevu! Het doet in ieder geval geen pijn, maar is wel 'anders'.

Anaal - cockpit van

Nog nooit gedaan, maar staat wel op mijn verlanglijstje om eens te doen bij een meisje. De kans op scheuren wordt bij langdurig gebruik namelijk groter. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ach meid, hij komt heus wel over je heen..! Ik was er een tijdje wel benieuwd naar, maar tot nu toe eigenlijk nog nooit gedaan en de nieuwsgierigheid is ook weg dusja dan nog maar lekker even wachten he. Voor al je vragen over seks.
Anaal