Anaal

Anaal

Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
anaal. anaal whea.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
NL: anaalstreek EN: anal region; NL: pre- anaal (anatomie) EN: preanal/pre- anal ; NL: anaal EN: anal ; NL: anaalspleet EN: anal cleft. Synoniemen. NL: rectaal. Anaal

Anaal - West sexy

Als je geen doel hebt, kan je ook de weg niet kwijt zijn. En voorkom hepatitis B door je gratis te laten vaccineren Niet achteraf spoelen Als je geneukt bent zonder condoom en iemand  is in jou klaargekomen, is het erg onverstandig om achteraf te spoelen. Zij is een troll of etterbak, dat lijkt mij ondertussen wel duidelijk Bekijk openbaar profiel Bezoek Changshan's webpagina! Wacht even, ga daarna verder. Want als dit een rotervaring wordt, betekent dit dat je waarschijnlijk niet te porren bent voor een tweede keer, en dat zal je vriend wellicht ook jammer vinden. Anaal ons op Facebook. Zolang je voorzichtig Trio en niets scheurt, is er niets aan de hand. Daardoor is er Anaal anale seks veel meer frictie dan bij vaginale seks en is gebruik van glijmiddel dus aan te raden. Ondanks alle vooroordelen, en taboe's, vind ik het een leuke manier van afwisseling! Online hiv- en soa-test.