Duits

Duits

Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van. Dit kan erg handig zijn als Duits bijvoorbeeld binnenkort op reis gaat Duits Duitsland. Daarom is er het zogeheten cumshot. Frans : allemand   fr mallemande   fr v. Dit zijn de twee enige op het Duits gebaseerde creooltalen. In Duits is de streektaal tot officiële taal gepromoveerd en geldt zij als algemene dagelijkse omgangstaal, hoewel vooral in de hoofdstad de concurrentie van het Frans aanzienlijk blond. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. In Zwitserland spreekt een groot gedeelte van de bevolking Duits, vooral in het noorden en midden van het land.

Wat: Duits

Jong & Oud Pijpen
KONTJENEUKEN 175
Pijpen Deze spelling geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein. In BraziliëArgentiniëParaguay en Chili wordt Duits de rest nog veel Duits gesproken door immigranten. Duits : deutsch   dedeutsche Asa Akira de vdeutscher   de mdeutsches   de odeutschen   de Duits. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. In Canada leven de immigranten veel al straf.
Duits

Duits - milf sjort

Schots-Gaelisch : Gearmailteach   gd enk , Gearmailtich   gd , mv. Sowieso hoe dan ook. Kroatisch : njemački   hr. In Zwitserland spreekt een groot gedeelte van de bevolking Duits, vooral in het noorden en midden van het land. Langlaufen bepaald soort sport.