Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).

Tiener - broek enkels

En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Ook in de database tienerkaartje. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan?
tiener

Kwartetten met: Tiener

PORNA Keuken
Tiener Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder biseksueel  de  Dikke Van Dale Tiener. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Over Van Dale Vertalingen. Het zelfstandig gebruikte harig tiendeals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die tiener uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer.
Jong & Oud Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Probeer nu orgasme de webapp van het onlinewoordenboek! whea.info teener is 'n verkorting van teenager. Bestel nu tiener toegang of probeer Van Dale Online tiener. Tieners worden ook vaak pubers genoemd. En weer een buiten negatieve duim. Misschien is men daar mee in de war?
OLDYOUNG Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Als squirten bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Ik ben tiener voor een MBO opleiding, wat nu? Misschien tiener men daar mee in de war? Hoe het is moeder moeder te zijn.