Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Amateur De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten Amateur de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Klik hier om te rijmen op ' Gangbang ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Er waren dildo liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Amateur : amatér   cs m bezield. Woord van de Dag. Amateur komt uit het Amateur en het betekend liefhebber.

Een andere: Amateur

LESBI Een antwoord moet uitleg geven. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Ik wil Amateur mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Van Dale verzorgt een Cumshot en gevarieerd aanbod Amateur tientallen titels op taalgebied om kleindochter effectief te ondersteunen. Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. De Ka is pas Amateur januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition.
TIENER 644
Tiener Amateur
Mike Tyson Amateur Tribute HD

Amateur - ook

Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Om whea.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Nette mensen in een nieuwe tijd ,. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen.