Amateur

amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. whea.info gebruikt functionele en analytische cookies. Molotov - Amateur (En Vivo) JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter amateur heeft amateur man in zijn. Geen resultaat voor ' amateur '. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de pijpen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. amateur

Amateur - vindt

Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Slowaaks : amatér   cs m. Toon het hele artikel. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.