BDSM

BDSM

BDSM is een vorm van seks waarbij verschillende disciplines bijeen komen. BD staat voor bondage en discipline en SM voor sadisme en masochisme. Ben jij.
BDSM is een seksuele voorkeur en een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruikmaakt van fysiek opgelegde beperkingen,  ‎ Attributen · ‎ Domspace en subspace · ‎ Lifestyle · ‎ Veiligheid.
BDSMzaken is de grootste Nederlandstalige BDSM -ontmoetingsplaats. Leg met duizenden anderen contact via onze veilige en vertrouwde ontmoetingsplaats. BDSM

BDSM - milf

Dan is de kans groot dat je een onderdanige bent submissive of een meester of meesteres dominant. Sinds twee en een half jaar begeef ik mij in de bdsm wereld met veel plezier. Binnen BDSM worden verschillende fantasieën en machtsverhouding tot werkelijkheid gebracht. Kleding die tegen een stootje kan. Bondage masker ,  blinddoek. Zo bestaan er boeien voor handen, enkels, duimen, bovenbenen en modellen die je aan het bed kunt vastmaken. Hiervoor kunnen verschillende BDSM gebruikt worden zoals bondage touwtape of halsbanden. Mijn lieve s is veel meer ervaren dan ik. Nou, binnenkort weet ik niet. Speeltjes zoals de zwepenpaddles en pinwheels zijn bedoeld likken de onderdanige mee te straffen en zijn geschikt zorgen voor een beffen heftige stimulatie. Wat is een Dom? Er zijn echter ook mensen voor wie het BDSM een levenswijze is. BDSM touw ,  bondage tape. KINK Trailer (BDSM Documentary Film - 2014)