Jong en oud

jong en oud

Nog een geval waarin beide varianten in principe goed zijn. Het ligt er maar aan: beschouw je jong en oud als een eenheid, of niet. Analoog hieraan kun je dus.
Op weg naar 15 maart belicht Trouw elke week een thema. Deze week jong en oud: bestaat er solidariteit tussen de generaties? Vandaag: hoe.
Een quiz met verschillende rondes waarin vragen voorbij komen over film, sport, foto herkenning en muziek. De quiz is voor alle leeftijden.
jong en oud Jong en oud

Jong en oud - therapeut

Onafhankelijk magazine van de Radboud Universiteit. Deze week jong en oud: bestaat er solidariteit tussen de generaties? Monique van der Valk wil heel graag naar het wereldkampioenschap BMX... GOED IDEE: Jong en oud is goud in…. Daardoor is er voor elk interieur wel een bijpassende relaxfauteuil. Huurders hebben onder dit kabinet de hoogste huurstijgingen in decennia achter de rug. Jonge Olstenaar gaat voor tweede termijn.

Jong en oud - moeder

Analoog hieraan kun je dus zowel zeggen: Peper en zout staat op tafel als Peper en zout staan op tafel. Dat zet dus geen zoden aan de dijk. Dit wordt opgebracht door hogere huurstijgingen en leidt tot tientallen miljarden minder investeringen in nieuwbouw. Onze koffie zit vol met liefde en passie! Het project Castellum heeft volgens de jury Lees meer. Zeker aan te raden! Bitterballen en nootjes aanwezig!