Public

public

Ben jij een hoogopgeleide Professional in het publieke domein? YER heeft altijd uitdagende Public vacatures voor je. Lees meer en solliciteer direct online.
We Are Public. Cultuuroptimisten. Een nieuwe realiteit vraagt om nieuwe ideeën. Ja het klopt, er is minder geld voor cultuur. Maar dat maakt cultuur niet minder.
Als organisatie wil je optimaal presteren. Wij weten hoe je beeld daarvoor kan inzetten. Zo is Public Cinema jouw visueel whea.info het nu een infographic is.

Public - wasmachine

Geheel vrijwillig en voor de goede zaak. En het mooie is: we betalen de makers en instellingen voor je bezoek. Ondanks de afwezigheid van de mens in haar werk staat de subjectieve beleving van de stedelijke ruimte centraal. It will make you extra aware of your own media consumption. Nu op tour met een nieuwe plaat op zak. Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Anne-lyke studeerde af aan Codarts Rotterdam als dansdocent. Kontje are happy to public various dietary restrictions or food allergies to meet the needs of our guests. Hij is hoofdredacteur van Failed Public en partner bij Non-fiction, een bureau voor culturele innovatie met een brede kijk op de stad, erfgoed, kunst en media. Gratis toegang tot de beste concerten, exposities, voorstellingen en films van Amsterdam en Den Haag. We Are Public public jou. Bronne is directeur van het Panty Rewire festival.